pwincessAJA~M-E-A!~: ♥SI NOTY YANG COMEY♥

HAILA!

free page hit counter
online

Saturday, April 4, 2009

♥SI NOTY YANG COMEY♥



*mesT 'hagira' mengang ble aja asyek kaco die je.waka3*


Salam,Oya guys!Haila!Aja ade manyaaak cite nak share(selalu sangat taip camneh.=PPP).Tapi tah nape cam malas nak naip+mengarang(memang selalu malas pom kan.=PPP).Aja tataw mane 1 nak update.Cite2 basi terlalu manyak,tapi nanT aja auto publish kan la kot.Neh sementara aja memang on9,aja nak update sal rineh punye cite.Haila!Masih fresh lagi,xdan nak basi pom.eke3.

*abaikan la sore yang cam nadeee tuh.lalala~=PPP*
video

Haila!Memang malas nak ngarang neh,so just nak share video yang baru je record petang tadi.OMG!Currently obsessed with this cute kitten.Sampai penuh memory card aja sebab duk record keletah si Hagira(temporary name) neh.Yelah,as uols know la kan.B4 dis aja memang gileps takot r ngan kucing especially kittenAde sejarahnyeee.Malas ag nak cite.eke3.Haila!N dis video consider as BUKTI tuk seseorang yang heran tengok pic aja pegang miaw2.Now,sile pecayeee N jangan heran2 k(gileps malu bila ingat die penah tengok aja takot2 ngan kucing.eke3.=PPP).Ini bukan cobaan tapi benaran.hiksss.=PPP.Ok lah,nanT nak update lagi.Kalo rajin la.mueha3.So...
TC N bUbye 4NOW.


Nota HAILA;Dulu aja tertanye2,y orang yang manje(sileee muntah ngan statement neh.huwa) cam aja tak minat kucing???Act,aja rase aja memang minat N suke amat ngan kucing.Cume quite fobia tuk pegang N main2 ngan kucing bcoz of the bad memories of past kot.But now dah tak.Tapi maybe dengan 'hagira' je kot.Kalo jumpe miaw2 kat tempat len,nan ado den berani la.=PPP




Lots of lurv,
aja

 
blog template by suckmylolly.com