pwincessAJA~M-E-A!~: ♥515♥

HAILA!

free page hit counter
online

Monday, June 15, 2009

♥515♥



Salam,Oya guys!Haila!Dunno y lately neh aja ndak ade mood sangat mau mengarang.Maybe pening camne nak wat esaimen kowt.hu3.Due date semakin hampir,exam pom same.Tapi ape yang aja study tataw ler masuk ke ndak.Macam2 yang menimpa diwi ineh.Semuanya melibatkan probs bout my kitten.Alhamdulillah 'malu' makin membaik walaupom masih monyok...Aja dah tak berdaya nak bersedih sebab aja tataw mana nak tampung wase sedih neh lagi.Haila!Pasal new 'gira' tuh aja dah pasrah kowt.Redha dengan setiap ketentuan qadha&qadha...Aja tataw apa hikmah disetiap sebalik kejadian...Tapi aja taw,setiap perkara yang ALLAH S.W.T tetapkan itu adalah yang terbaik.Insyallah...Hidup kita neh terlalu singkat untuk dibazirkan dengan perkara2 yang sedey.Kadangkala bila kita bersedey,kita tertanya2 kemana hilangnya kegembiraan didalam hidup kita?Tapi sebenarnya kita tak sedar di sebalik kesedeyhan yang kita alami,manyak kegembiraan menanti kita di kemudian hari...Always think +ve,everything happens for a reason~=)))

*skang neh,di kala kebosanan je.keje weols makeup jela.perabehkan makeup yg tak habes2.=PPP*


*sape gelak kan aja,aja luku pale tuh.=PPP*
video

Haila!Neh video kesengalan aja+fiza dikala sungguh kebuhsanan.Weols rekod mase bawu lepas beli burger kat belakang KJMC(kelana jaya medical centre).Tepi jalang okeyh,sungguh malu diwi ku wase.Tapi weols memang gile2(i mean fiza,not me.=PPP).So layan kan jelan.Haila!Sore sumbang mambang+piching ke laut+wut ever lerrr tuh ignore kan je(sungguh ku sedar tak berbakat.eke3.=PPP).Asyek tergelak2 coz fiza asyek lupe lyric N sesedap wase nyanyi ikut die punye lyric(memang tak pas masuk jangan lupe lirik.waka3=PPP).Ok lah,selamat berhibur~Eceeewah,gedikkk ko.=PPP.Dats ol,c u when i c u deh.So...
TC N bUbye 4NOW.


Nota HAILA;Mampuih ler kalo fiza taw aja upload bideo+pic neh ineh.Opsss.Lariksss.=PPP




Lots of lurv,
aja

 
blog template by suckmylolly.com