pwincessAJA~M-E-A!~: ♥SHAFIE KAROK♥

HAILA!

free page hit counter
online

Saturday, March 20, 2010

♥SHAFIE KAROK♥


Salam,Oya guys!Haila!Tadi tengah belek-belek folder lam laptop neh.Tetibe jumpe video neh.Lame punye dah.Time neh celebrate burfday aja last year kowt(sangat windu pada mase itu.=[[[).Video tak bape clear sangat.Tapi dengar la jugak sore shafie.ahaaaks.Jangan mare ea shafie aja tetibe upload video neh.lalala~Karok=karaoke~

*tuk view video,click pause button kat video di column rentak hati*
video


Haila!Uols taw tak,besh wooo suare shafie.Tak cam suare aja.Jelesssh I taw.kikiki.;ppp.Huwm.Tu je lah nak update.hahaha~!So...
TC N bUbye 4NOW.


Nota HAILA;Dear I-B,I was deeply touched by U coz kamu sudi paham apa yang aja nak.Maybe kita tataw wut will happen in future,tapi insyallah kita boley cuba yang terbaik tuk r'ship kita kan?Berkasih bukan sekadar perasaan antara 2 hati manusia sebaliknya keredhaan ALLAH dalam perhubungan itu lebih mutlak.Sesungguhnya ALLAH lebih mengetahui yang terbaik buat kita~Im glad,U r myspecial one.=)))




Lots of lurv,

 
blog template by suckmylolly.com