pwincessAJA~M-E-A!~: ♥VIDEO PADA JAM 2.45am♥

HAILA!

free page hit counter
online

Monday, May 3, 2010

♥VIDEO PADA JAM 2.45am♥



Salam,Oya guys!Haila!Aja teda mood nak mengarang lagi.Otak blank.Act aja cam tak pecaye yang aja dah habes exam!Dah habes SEM 5!Ya-Allah,memang cepat betul masa berlalu.SEM 5 adalah SEM paling busy dan paling besh bagi aja!Ada masam+pahit+manis,lengkap!Semuanya aja nak simpan di kotak memori dan kenang dikemudian hari...^__^...Tunggu mood wajin aja bercerita perihal SEM 5...:))).Haila!Aja cam biase la,dah penat susah nak tido.Tetibe wajin nak record video plak.So semalam amin tido awal terjage di malam hari.Berjage wat teje sekolah.Iyah pom yang dah tetido tejage lak.Wat teje cekolah gak.Apelah adik-adik ku ineh,mase cuti 2days tuh takmo wat.Kan dah tehegeh-hegeh buat di lewat malam.Sambil on9+tengok tV+tolong iyah wat teje.Main dengan my kittens.=))).Haila!Mereka sangat adorable!Gewam taw aja!Yesterday aja dah upload video Tam-tam jilat jari aja.Neh aja nak share video kittens aja bergurau.Sangat comeeey!Ade video kittens aja neh menetek.Comeeeyl!Later aja upload ea.Jum la layan video kittens aja bergurau senda sesame mereka.Cutesss.:)))

video

Haila!Aja tengok kittens aja neh wase cam nak gomol-gomol je.Comeyl cangat-cangat!Dahla FAV dorang neh suke jilat ibu jari!Comeeeyl tol pangai mereka!Tapi yang tak tahan 1 jer.Mereka nakal,bewak merata-rata.T___T...Umi kate nak buang je kalau ikut wase gewam!Aja kate,KENOT!!!Mereka sangat comeyl!Tak sampai hati nak buang!So kitowang ajar mereka bewak lam toilets yang kitowang jarang guna...Takpe,ley didik lagi.hehehe.Ok lah,mau menonton AdaMaya.=))).So...
TC N bUbye 4NOW.

Nota HAILA;Wase sedeyh...Nak sangat menangis.Bawu sedar,dah sebulan tak menangis.Sedeyh...Takpe,hajar adalah batu yang keras lagi kuat.Everything 'll b OKAY.=))).




Lots of lurv
,

 
blog template by suckmylolly.com